Onderzoek mogelijkheden MHT2020 na annulering internationale wedstrijd

 

De afgelopen periode zijn wij met z’n allen geconfronteerd met een serieuze bedreiging voor onze gezondheid: het coronavirus. Alle ontwikkelingen en maatregelen tegen de verspreiding van dit virus volgen elkaar snel op en raken iedereen in onze samenleving.

Wij, de organisatie van Maarsbergen Horse Trials, moesten eerder al besluiten de nationale wedstrijd (10 en 11 april) af te gelasten. Tevens ondernamen wij al de nodige aanpassingen in het format van de internationale wedstrijd, zodat deze aan alle maatregelen zou voldoen. Helaas zijn wij nu ook genoodzaakt om de internationale wedstrijd, die plaats zou vinden van 18 t/m 21 juni, in haar huidige vorm te annuleren. Dit omdat tijdens de persconferentie van het kabinet op 21 april duidelijk werd dat evenementen in Nederland de gehele zomer niet door zullen gaan.

Wij vinden dit ontzettend jammer en realiseren ons dat dit voor iedereen een teleurstelling is. Onze gezondheid en verspreiding van het coronavirus tegengaan hebben nu prioriteit.

Op dit moment onderzoeken wij of er mogelijkheden zijn om alsnog een invulling te geven aan Maarbergen Horse Trials ergens dit seizoen. Als wij nieuwe informatie hebben dan delen wij dat via onze officiële communicatiekanalen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Willemina van der Goes-Petter & Maurits van der Goes

Logo