Deelnemers internationaal

De internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials is inmiddels een bekend begrip in de internationale paardensport. Jaarlijks verwachten wij zo’n 200 deelnemers uit 20 Europese landen te verwelkomen. Het prachtige eventterrein van Landgoed Maarsbergen, de uitdagende cross-country ontworpen door course designer Eric Winter en de gezellige ambiance bieden de deelnemers een aangename wedstrijdervaring.

Riders info

Op deze pagina publiceren wij alle belangrijke informatie voor de deelnemers aan de internationale wedstrijd. Hier vind je alles over je inschrijving, het programma, het eventterrein en de ruiter evenementen tijdens het wedstrijdweekend.

Logo

Helaas is de organisatie van Maarsbergen Horse Trials genoodzaakt om de internationale wedstrijd, die plaats zou vinden van 18 t/m 21 juni, in haar huidige vorm te annuleren. Daarvoor in de plaats wordt voor Nederlandse eventingruiters de Topsport Trainings Driedaagse (TTD) georganiseerd. Meer informatie vind je op deze pagina:

Meer informatie over de TTD
Logo

Startlijsten & Resultaten

Voorgaande jaren werden de startlijsten en resultaten bijgehouden in Equipe. De startlijsten voor dit jaar zijn nog niet gepubliceerd.

Catering & facilities

Tijdens het wedstrijd weekend organiseren we een aantal diners en een ruiterfeest. Ook bieden we facilities zoals de camping, toiletten, douches e.d. Binnenkort publiceren we hier meer informatie over!

Logo