Bezoekers

Wij heten u van harte welkom bij Maarsbergen Horse Trials. Geniet van een uniek en spectaculair hippisch topsportevenement in de prachtige omgeving van Landgoed Maarsbergen.

Logo

Programma

Wij verwelkomen onze bezoekers om te genieten van de prachtige paardensport. Je kunt ons ook volgen op Facebook & Instagram waar wij voorafgaand en tijdens Maarsbergen Horse Trials zoveel mogelijk zullen delen, zodat je niks hoeft te missen!

Bekijk het programma van de wedstrijddagen.

Programma MHT Internationaal
Logo

Plattegronden

De plattegrond van het evenementen terrein en van de cross country rubrieken vind je hier:

Plattegronden
Logo

NK Eventing Junioren en Young Riders

Extra speciaal is dat tijdens de internationale wedstrijd ook de Nederlandse Kampioenschappen Eventing voor Junioren en Young Riders worden verreden. Landgoed Maarsbergen is daarmee opnieuw een prachtig decor voor een eventing kampioenschap. In een vernieuwd parcours worden een aantal unieke plekken van het landgoed worden verwerkt, wat garant staat voor een week met sensationele paardensport.

Persbericht MHT 2023
Logo

Strodorp

Elk jaar is tijdens de wedstrijddagen het gezellige strodorp vol met prachtige life style artikelen geopend. Ook zijn hier mooie cateringvoorzieningen met vele zoete, hartige en gezonde heerlijkheden.

Bezoekers zijn op het hele event-terrein welkom maar blijf ten alle tijden, voor uw veiligheid en die van de deelnemers, achter de lijnen en volg de aanwijzingen op van onze vrijwilligers.

 

Standhouders & cateraars
Logo

Sfeer impressie

Bekijk sfeer impressies van de voorgaande edities van Maarsbergen Horse Trials!

Sfeer impressies
Logo

Entree Landgoed Maarsbergen

Landgoed Maarsbergen, waar Maarsbergen Horse Trials wordt georganiseerd, is vrij toegangelijk tijdens de wedstrijddagen.

Parkeren

Voor het parkeren op vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni moeten bezoekers vooraf een parkeerkaart kopen. Koop via deze link een parkeerticket.

Toegankelijkheid

Landgoed Maarsbergen is toegankelijk voor minder validen in een rolstoel of met een elektrische scootmobiel. Helaas is het niet mogelijk om met ander gemotoriseerd vervoer het terrein te betreden.

Livestream

Helaas is er tijdens Maarsbergen Horse Trials geen livestream beschikbaar. Wel kan je ons volgen op Facebook & Instagram waar wij voorafgaand en tijdens Maarsbergen Horse Trials zoveel mogelijk zullen delen, zodat je niks hoeft te missen!

Overnachten & restaurants

Overnachten kunt u op vele plaatsen, hotels en campings, in de nabijheid van het event-terrein. Hier vind je meer informatie.

Honden

Gezien het grote aantal bezoekers en omwille van de hygiene verzoeken wij u vriendelijk om uw hond(en) thuis te laten. Gedurende het hele evenement zijn honden niet toegestaan bij de stallen en het ruiterdorp/camping. Honden op het wedstrijdterrein moeten ten alle tijden zijn aangelijnd.

Logo