Bezoekers

Wij heten u van harte welkom bij Maarsbergen Horse Trials. Geniet van een uniek en spectaculair hippisch topsportevenement in de prachtige omgeving van Landgoed Maarsbergen.

Logo

Programma

Landgoed Maarsbergen blijft tijdens Maarsbergen Horse Trials helaas gesloten voor grote groepen publiek. Er zijn geen parkeermogelijkheden voor bezoekers! Passanten te voet/op de fiets kunnen op het voorterrein in het cateringdorp wel terecht voor koffie & lekkers to go. Toch is het mogelijk om alle wedstrijddagen virtueel te volgen! Meld je gratis aan bij https://inbeeld.tv/ waar we van 1 t/m 4 juli de livestream zullen uitzenden. Je kunt ons ook volgen op Facebook & Instagram waar wij voorafgaand en tijdens Maarsbergen Horse Trials zoveel mogelijk zullen delen, zodat je niks hoeft te missen! Wij hopen jullie weer te zien in 2022!

 

 

Logo

Strodorp

Elk jaar is tijdens de wedstrijddagen het gezellige strodorp vol met prachtige life style artikelen geopend. Ook zijn hier mooie cateringvoorzieningen met vele zoete, hartige en gezonde heerlijkheden.

Bezoekers zijn op het hele event-terrein welkom maar blijf ten alle tijden, voor uw veiligheid en die van de deelnemers, achter de lijnen en volg de aanwijzingen op van onze vrijwilligers.

 

Logo

Sfeer impressie

Bekijk sfeer impressies van de voorgaande edities van Maarsbergen Horse Trials!

Foto’s
Logo

Toegankelijkheid

Landgoed Maarsbergen is toegankelijk voor minder validen in een rolstoel of met een elektrische scootmobiel. Helaas is het niet mogelijk om met ander gemotoriseerd vervoer het terrein te betreden.

Overnachten & restaurants

Overnachten kunt u op vele plaatsen, hotels en campings, in de nabijheid van het event-terrein. Hier vind je meer informatie.

Honden

Gezien het grote aantal bezoekers en omwille van de hygiene verzoeken wij u vriendelijk om uw hond(en) thuis te laten. Gedurende het hele evenement zijn honden niet toegestaan op het wedstrijdterrein, de parkeerterreinen, de stallen en het ruiterdorp.

Logo