Bezoekers

Wij heten u van harte welkom bij Maarsbergen Horse Trials. Geniet van een uniek en spectaculair hippisch topsportevenement in de prachtige omgeving van Landgoed Maarsbergen.

Logo

Parkeertickets 9 juli

Voor het parkeren op zaterdag 9 juli moeten bezoekers vooraf een parkeerkaart kopen. Klik hier om een parkeerkaart te kopen.

Parkeerticket kopen
Logo

Programma

Wij hebben jullie gemist! Dit jaar kunnen wij weer bezoekers verwelkomen om te genieten van de prachtige paardensport. Je kunt ons ook volgen op Facebook & Instagram waar wij voorafgaand en tijdens Maarsbergen Horse Trials zoveel mogelijk zullen delen, zodat je niks hoeft te missen! Wij hopen jullie snel weer te zien!

Programma MHT nationaal
Logo

Strodorp

Elk jaar is tijdens de wedstrijddagen het gezellige strodorp vol met prachtige life style artikelen geopend. Ook zijn hier mooie cateringvoorzieningen met vele zoete, hartige en gezonde heerlijkheden.

Bezoekers zijn op het hele event-terrein welkom maar blijf ten alle tijden, voor uw veiligheid en die van de deelnemers, achter de lijnen en volg de aanwijzingen op van onze vrijwilligers.

 

Standhouders & cateraars
Logo

Sfeer impressie

Bekijk sfeer impressies van de voorgaande edities van Maarsbergen Horse Trials!

Sfeer impressies
Logo

Entree Landgoed Maarsbergen

Landgoed Maarsbergen, waar Maarsbergen Horse Trials wordt georganiseerd, is vrij toegangelijk tijdens de wedstrijddagen.

Parkeren

Voor het parkeren op zaterdag 9 juli moeten bezoekers vooraf een parkeerkaart kopen. Klik hier om een parkeerkaart te kopen.

Toegankelijkheid

Landgoed Maarsbergen is toegankelijk voor minder validen in een rolstoel of met een elektrische scootmobiel. Helaas is het niet mogelijk om met ander gemotoriseerd vervoer het terrein te betreden.

Livestream

Helaas is er tijdens Maarsbergen Horse Trials 2022 geen livestream beschikbaar. Wel kan je ons volgen op Facebook & Instagram waar wij voorafgaand en tijdens Maarsbergen Horse Trials zoveel mogelijk zullen delen, zodat je niks hoeft te missen!

Overnachten & restaurants

Overnachten kunt u op vele plaatsen, hotels en campings, in de nabijheid van het event-terrein. Hier vind je meer informatie.

Honden

Gezien het grote aantal bezoekers en omwille van de hygiene verzoeken wij u vriendelijk om uw hond(en) thuis te laten. Gedurende het hele evenement zijn honden niet toegestaan bij de stallen en het ruiterdorp/camping. Honden op het wedstrijdterrein moeten ten alle tijden zijn aangelijnd.

Logo