Koop tickets

Programma

Maandag 8 juli

Aankomst deelnemers, opening stallen, installatie in ruiterdorp.

Woensdag 10 juli

Horse inspection:
‘Fit to compete’ YES or NO – paarden worden getoond aan jury- en veterinair team.

Avondprogramma:
Eenmalige en unieke culturele show ‘De geheimen van Landgoed Maarsbergen’ In het prachtige park van kasteel Maarsbergen met de avondzon op de achtergrond, worden de aanwezigen meegenomen op een unieke reis die begint in het jaar 1134 toen Landgoed Maarsbergen in het bezit was van ridder Fulco. Met paarden, toneel, zang en muziek reist iedereen mee door vele eeuwen geschiedenis om uiteindelijk na hilarische, ontroerende en spectaculaire momenten aan te komen op het landgoed van nu.

Donderdag 11 en vrijdag 12 juli

Dressuur en lichte training
In alle stilte en rust rijden de deelnemers hun dressuuronderdeel.

Zaterdag 13 juli

Cross Country
Koningsnummer van het kampioenschap! Met hoge snelheid gaan de deelnemers door verschillende parcoursen van 4,5 kilometer. Spectaculaire natuurlijke hindernissen en waterpartijen tekenen de route. Het publiek wordt meegezogen in de spanning en ziet ‘the focus in their eyes’. Het gezellige strodorp met mooie en bijzondere artikelen is geopend en iedereen kan genieten van allerlei heerlijkheden. De zaterdag is een echte familiedag met prachtige sport, mooie natuur, vermaak, verfijnde catering en alle ruimte om rond te lopen, picknicken of gezellig te borrelen.

Zondag 14 juli

De laatste dag wordt afgesloten met het klassieke springparcours, shows, Meet & Greet met vloggers (o.a. Jesse Drent en Matt Harnacke) classic cars en een prachtige sluitingsceremonie met de huldiging van de nieuwe Europees Kampioenen Eventing Young Riders & Juniors.