Topsport Trainings Driedaagse

In samenwerking met de KNHS organiseerden wij van 18 t/m 20 juni 2020 de Topsport Trainings Driedaagse voor eventingruiters (TTD). De training heeft als doel de Nederlandse eventingruiters startklaar te maken en houden voor het eventingseizoen. Wij zijn trots dat wij ook dit coronajaar alle topruiters in de discpline eventing mogen en kunnen verwelkomen op Landgoed Maarsbergen.

Logo

Nagenieten

Wat was het ontzettend leuk om alle ruiters en paarden weer in actie te zien! Wij genieten nog na van een geslaagde TTD! Helaas kon er geen publiek aanwezig zijn, maar er is genoeg vastgelegd op beeld! Allereerst hebben een aantal ruiters vlogs gemaakt tijdens de TTD. Klik hier om ze allemaal te bekijken! Victor Krijt was aanwezig als fotograaf en maakte prachtige plaatjes: link foto’s springen en link foto’s cross. En natuurlijk kan je onze Facebook en Instagram bekijken voor alle updates!

Sfeer impressie TTD
Logo

Startlijst

De definitieve startlijst staat gepubliceerd op startlijsten.nl of is hieronder te downloaden.

Download startlijst
Logo

TTD Maarsbergen

Na de fantastisch verlopen ‘European Eventing Championships Young Riders and Juniors’ in 2019 dat wij op Landgoed Maarsbergen organiseerden, zijn wij trots dat wij ook dit jaar alle topruiters in de discpline eventing mogen en kunnen verwelkomen. In samenwerking met de KNHS organiseren wij namelijk de Topsport Trainings Driedaagse (TTD). Hiermee komen wij tegemoet aan de vraag van de KNHS en de Nederlandse eventingruiters.

Lees hier meer!
Logo

Deelnemersinformatie

De TTD geeft ruiters de kans om te beoordelen in hoeverre hun paarden klaar zijn voor de start van het seizoen: een trainingsprikkel voor de ervaren paarden en een leerervaring voor de jongere paarden. Verder geeft het de bondcoaches van de pony-ruiters, junioren, young riders en senioren de mogelijkheid om combinaties te bekijken tijdens een officieel trainingsmoment. Tevens kunnen de teamveterinairen een veterinaire check uit te voeren.

Deelname aan de training staat open voor combinaties (max. 100) die hiervoor worden aangewezen door de drie eventingbondscoaches. De kosten bedragen € 125,- per combinatie. Ruiters die met meer dan twee paarden deelnemen betalen € 100,- voor het tweede en volgende paard. Combinaties kunnen deelnemen aan de volgende rubrieken:

 1. een dressuurproef (donderdag 18 juni): CCI2* B, CCI3* B en CCI4* B.
 2. een springparcours (vrijdag 19 juni): Hoogte 1.05 meter, 1.15 meter, 1.20 meter en 1.25 meter.
 3. een crossparcours (zaterdag 20 juni): Niveaus: CCI-Intro, CCI2*-S en CCI3*-S.

Download deelnemersinformatie
Logo

Toegankelijkheid Landgoed Maarsbergen

Vanwege alle corona maatregelen blijft Landgoed Maarsbergen tijdens de TTD helaas gesloten voor publiek en gasten. Tijdens de TTD is Landgoed Maarsbergen alleen toegankelijk voor:

 • Ruiters en grooms die zijn aangewezen door de bondscoache en vooraf zijn ingeschreven;
 • Vrijwilligers die zich vooraf hebben ingeschreven en staan vermeld op het vrijwilligersrooster;
 • Officials die zijn aangemeld bij de wedstrijdorganisatie.

Logo

Corona maatregelen

De training wordt gehouden met inachtneming van de maatregelen en adviezen van de Nederlandse overheid. Om dit te realiseren hebben wij een corona protocol opgesteld voor de TTD. Verder willen een aantal maatregelen benadrukken:

 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt en/of een huisgenoot hebt met klachten;
 • Houd anderhalve meter afstand;
 • Neem geen toeschouwers of extra vrijwilligers mee;
 • Hoest of nies in je elleboog;
 • Was je handen regelmatig;
 • Gebruik papieren zakdoekjes.

Download corona protocol
Logo

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Logo