Sponsoren & partners

Alleen dankzij een groot aantal sponsoren en partners kan Maarsbergen Horse Trials elk jaar weer worden georganiseerd.

Logo

Onze hoofdsponsoren

Hoofdsponsoren van Maarsbergen Horse Trials worden volledig geïntegreerd in het evenement. Dat wil zeggen dat onze hoodsponsoren worden meegenomen in de communicatie vooraf en tijdens het event. Verder zij zijn aanwezig met fysieke uitingen op het wedstrijdterrein en verwelkomen we deze bedrijven in de VIP-tent. Natuurlijk alles afgestemd op eigen wensen en behoeften.

Logo

Onze sponsoren & partners

Logo

Sponsor worden

Een speciale wens, iets bijzonders of een eigen uniek evenement organiseren tijdens Maarsbergen Horse Trials op Landgoed Maarsbergen? Ons is niet gauw iets te gek. Wij bieden een fantastische locatie, geweldige catering, prachtige tenten, een enthousiaste crew en ontzettend veel mogelijkheden. Uw productpresentatie, relatie zomer-event, bijzonder seminar of familiefeest met Kasteel Maarsbergen en de mooiste paardensport op de achtergrond? Mooier en unieker gaat het niet worden. Elke sponsor of partner is anders en daarom hebben wij een enthousiaste sponsorcommissie die elk partnerschap afstemt op specifieke behoeften. Bespreek het met ons en samen geven wij uw enthousiasme vorm.

Ja, ik kom graag in contact!
Logo

Club van 500

De club van 500 is oorspronkelijk opgericht voor ondernemers uit de omgeving van Maarsbergen. Inmiddels is het gezelschap uitgegroeid tot variëteit van ondernemers uit heel Nederland. Clubleden sponsoren minimaal €500,- (geld en/of natura) en worden lid van de exclusieve club. De leden ontmoeten elkaar in de VIP-tent tijdens het event en worden ook op andere momenten in het jaar uitgenodigd op Landgoed Maarsbergen. Uiteraard zorgen wij voor stijlvolle naamsvermelding van de leden op het evenement en in onze communicatie-uitingen.

Logo