Deelnemers internationaal

De internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials is inmiddels een bekend begrip in de internationale paardensport. Jaarlijks verwachten wij zo’n 300 deelnemers uit 20 Europese landen te verwelkomen. Het prachtige eventterrein van Landgoed Maarsbergen, de uitdagende cross-country ontworpen door course designer Eric Winter en de gezellige ambiance bieden de deelnemers een aangename wedstrijdervaring.

Logo

Riders info

Op deze pagina publiceren wij alle belangrijke informatie voor de deelnemers aan de internationale wedstrijd. Hier vind je alles over je inschrijving, het programma, het eventterrein en de ruiter evenementen tijdens het wedstrijdweekend.

Logo

Inschrijven

Wij maken gebruik van een inschrijfformulier dat je moet invullen (extra naast jouw inschrijving bij de KNHS/nationale bond). Je wordt automatisch doorgelinkt naar de betaling als je het formulier hebt ingevuld. Inschrijvingen zonder betaling worden niet geaccepteerd.

Inschrijven
Logo

Wedstrijd programma 2024

FEI approved schedule 2024

Last update: 29 Mei 2024 (10.00 uur)

Logo

Plattegronden

Wij met de CrossCountry App, waarin alle cross parcoursen zijn weergegeven. Download de app en zoek naar Maarsbergen Horse Trials!

CrossCountry App
Logo

Aankomst en deelname

 • Aankomst bij Maarsbergen Horse Trials is mogelijk op
  • Woensdag (05-06-24) tussen 10.00-18.00 uur.
  • Donderdag (06-06-24) tussen 09.00-12.00 uur.
  • Vrijdag (07-06-2024) tussen 08.00-10.00 uur.
 • Bij aankomst is tevens de vetcheck op woensdag (05-06-24) tussen 10.00-18.00 uur. Er is een extra vetcheck bij aankomst op donderdag en vrijdag alleen voor deelnemers die geen gebruik maken van een stal. 
 • We rekenen een boete van €100,- bij aankomst buiten de openingstijden zoals hierboven vermeld.

Logo

Startlijsten & resultaten

Startlijsten en resultaten worden bijgehouden in Equipe:

Equipe
Logo

Belangrijke mededelingen

 • Elk jaar ontvangen we veel verzoeken voor startmomenten, starttijden en dergelijke. Houd er rekening mee dat we een vol wedstrijdschema hebben en dat we sommige deelnemers moeten teleurstellen, omdat we niet aan hun verzoek kunnen voldoen. Verzoeken en aanvragen moeten worden gestuurd naar het FEI-systeem (via de KNHS/nationale bond). Verzoeken en aanvragen per e-mail worden niet in behandeling genomen.
 • Honden zijn niet toegestaan op het stallen terrein en het ruiterdorp/camping. In dit filmpje zie je waarom.
 • Het is verplicht om de paarden die wel blijven overnachten in de stallen te zetten die beschikbaar zijn op het terrein.
 • Als je een factuur nodig hebt van je deelname, graag mailen naar: international@maarsbergenhorsetrials.nl, zodat wij de factuur in orde kunnen maken voor het einde van de wedstrijd.

Logo

Catering & facilities

Van woensdag t/m zaterdag zijn er verschillende eetgelegenheden op het wedstrijdterrein:

 • Op woensdag en donderdag is er koffie verkoop aanwezig bij de stallen.
 • Op woensdag, donderdag en/of vrijdag kan je mee eten met de organisatie voor €20,00 per persoon. Dit kan je al aangeven in het inschrijfformulier, zodat we rekening kunnen houden met inkoop. Op de dag zelf kan je ook nog opgeven om mee te eten.
 • Op vrijdag en zaterdag is het gezellige strodorp vol met prachtige lifestyle artikelen geopend. Ook zijn hier mooie cateringvoorzieningen met vele zoete, hartige en gezonde heerlijkheden. Er zijn een aantal stands aanwezig met ruiter- en paardensport artikelen. Klik hier voor alle standhouders en foodtrucks tijdens het event.
 • Op donderdag avond organiseren we de Welcome Drinks (vrije toegang voor deelnemers, grooms, officials en vrijwilligers, geen publieke toegang).
 • Op vrijdag avond organiseren we het ruiterfeest (€30,00 per persoon, alleen voor deelnemers, grooms, officials, vrijwilligers en gasten, geen publieke toegang. Kaartjes alleen geldig in combinatie met een polsbandje die je krijgt van het wedstrijdsecretariaat).
 • Overige faciliteiten: camping, toiletten, douches e.d. aanwezig bij het lorrypark.

Logo

MHT Internationaal: 6 juni t/m 8 juni 2024

Van 6 t/m 8 juni 2024 worden tijdens de internationale eventing wedstrijden van Maarsbergen Horse Trials maar liefst 6 rubrieken georganiseerd: een korte 1* t/m 4* wedstrijd en een lange 2* & 3* wedstrijd. Zodra er meer informatie bekend is, wordt dit hier gepubliceerd. Volg ondertussen onze socialmediakanalen (Facebook & Instagram), zodat je niks mist!

Programma MHT Internationaal
Logo

NK Eventing Junioren & Young Riders

Extra speciaal is dat tijdens de internationale wedstrijd ook de Nederlandse Kampioenschappen Eventing voor Junioren en Young Riders worden verreden. Landgoed Maarsbergen is daarmee opnieuw een prachtig decor voor een eventing kampioenschap. In een vernieuwd parcours worden een aantal unieke plekken van het landgoed worden verwerkt, wat garant staat voor een week met sensationele paardensport.

Persbericht MHT 2023
Logo