Deelnemers internationaal

De internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials is inmiddels een bekend begrip in de internationale paardensport. Jaarlijks verwachten wij zo’n 200 deelnemers uit 20 Europese landen te verwelkomen. Het prachtige eventterrein van Landgoed Maarsbergen, de uitdagende cross-country ontworpen door course designer Eric Winter en de gezellige ambiance bieden de deelnemers een aangename wedstrijdervaring.

Logo

MHT Internationaal: 6 t/m 9 juli 2022

De internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials vindt dit jaar plaats van 6 t/m 9 juli. Volg ondertussen onze socialmediakanalen, zodat je niks mist!

Programma MHT Internationaal
Logo

Riders info

Op deze pagina publiceren wij alle belangrijke informatie voor de deelnemers aan de internationale wedstrijd. Hier vind je alles over je inschrijving, het programma, het eventterrein en de ruiter evenementen tijdens het wedstrijdweekend.

FEI APPROVED SCHEDULE

Klik hier voor het FEI approved schedule..

Klik hier voor het voorlopige tijdschema. Let op: de tijden zijn nog onder voorbehoud.

Startlijsten & Resultaten

Startlijsten en resultaten worden bijgehouden in Equipe.

START DRESSUUR WOENSDAG: KLIK HIER.

START DRESSUUR DONDERDAG: KLIK HIER.

Aankomst

Je kan alleen aankomen tijdens de aankomstmomenten:

  • Dinsdag (5 Juli) tussen 13.00-20.00 uur.
  • Woensdag (6 Juli) tussen 10.00-18.00 uur.

Belangrijke mededelingen

  • Mogelijkheid tot stal annuleren 1*, 2* & 3*: Deelnemers die voor zaterdag 25 juni 2022 om 13.00 uur ’s middags laten weten dat ze geen gebruik willen maken van een stal (omdat ze heen en weer reizen), krijgen €100,- korting op hun inschrijfgeld. Neem contact op met: international@maarsbergenhorsetrials.nl.
  • Als je geen gebruik maakt van een stal, moet je wel aanwezig zijn voor een keuring (vet check) op dinsdag 5 juli tussen 13.00-20.00 of op woensdag 6 juli tussen 10.00-18.00 uur.
  • Paarden die starten in de 4* rubriek moeten de gehele wedstrijd aanwezig blijven en mogen niet naar huis tot het einde van de wedstrijd. 
  • Het is verplicht om de paarden die wel blijven overnachten in de stallen te zetten die beschikbaar zijn op het terrein.
  • Denk aan alle benodigde papieren voor de paarden (gezondheidscheck en meting 3-dagen temperatuur). Zonder deze papieren wordt je niet toegelaten.
  • Honden zijn niet toegestaan op het stallen terrein en het ruiterdorp/camping. In dit filmpje zie je waarom.
  • We hebben veel verzoeken gehad voor de starts in de dressuur op een bepaalde dag en/of tijd. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar helaas lukt dat niet altijd. Maarsbergen Horse Trials is een internationaal event van woensdag t/m zaterdag.
  • Als je een factuur nodig hebt van je deelname, graag mailen naar: international@maarsbergenhorsetrials.nl, zodat wij de factuur in orde kunnen maken voor het einde van de wedstrijd.

Catering & facilities

Van woensdag t/m zaterdag zijn er verschillende eetgelegenheden op het wedstrijdterrein. Verder organiseren we tijdens het wedstrijd weekend een aantal borrels en een ruiterfeest. Voor meer informatie kan je terecht bij het secretariaat. Ook bieden we facilities zoals de camping, toiletten, douches e.d. Ook zijn er een aantal stands aanwezig met ruiter- en paardensport artikelen. Klik hier voor alle standhouders en foodtrucks tijdens het event.

Logo