Deelnemers internationaal

De internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials is inmiddels een bekend begrip in de internationale paardensport. Jaarlijks verwachten wij zo’n 200 deelnemers uit 20 Europese landen te verwelkomen. Het prachtige eventterrein van Landgoed Maarsbergen, de uitdagende cross-country ontworpen door course designer Eric Winter en de gezellige ambiance bieden de deelnemers een aangename wedstrijdervaring.

Logo

Riders info

Op deze pagina publiceren wij alle belangrijke informatie voor de deelnemers aan de internationale wedstrijd. Hier vind je alles over je inschrijving, het programma, het eventterrein en de ruiter evenementen tijdens het wedstrijdweekend.

Logo

Wedstrijd programma

FEI approved schedule

Last update: 23 Juni 21.00 uur.

Logo

Aankomst en deelname

  • Aankomst bij Maarsbergen Horse Trials is mogelijk op woensdag (28-06-23) tussen 10.00-18.00 uur. Als je niet gebruik maakt van een stal dan hoef je niet op woensdag aan te komen.
  • Bij aankomst is tevens de vetcheck op woensdag (28-06-23) tussen 10.00-18.00 uur. Er is een extra vetcheck bij aankomst op donderdag tussen 11.00-13.00 uur alleen voor deelnemers die geen gebruik maken van een stal. 

Logo

Startlijsten & resultaten

Startlijsten en resultaten worden bijgehouden in Equipe.

Equipe
Logo

Belangrijke mededelingen

  • Elk jaar ontvangen we veel verzoeken voor startmomenten, starttijden en dergelijke. Houd er rekening mee dat we een vol wedstrijdschema hebben en dat we sommige deelnemers moeten teleurstellen, omdat we niet aan hun verzoek kunnen voldoen. Verzoeken en aanvragen moeten worden gestuurd naar het FEI-systeem (via de KNHS/nationale bond). Verzoeken en aanvragen per e-mail worden niet in behandeling genomen.
  • Honden zijn niet toegestaan op het stallen terrein en het ruiterdorp/camping. In dit filmpje zie je waarom.
  • Het is verplicht om de paarden die wel blijven overnachten in de stallen te zetten die beschikbaar zijn op het terrein.
  • Als je een factuur nodig hebt van je deelname, graag mailen naar: international@maarsbergenhorsetrials.nl, zodat wij de factuur in orde kunnen maken voor het einde van de wedstrijd.

Logo

Catering & facilities

Van donderdag t/m zaterdag zijn er verschillende eetgelegenheden op het wedstrijdterrein. Verder organiseren we tijdens het wedstrijd weekend een aantal borrels en een ruiterfeest. Voor meer informatie kan je terecht bij het secretariaat. Ook bieden we facilities zoals de camping, toiletten, douches e.d. Ook zijn er een aantal stands aanwezig met ruiter- en paardensport artikelen. Klik hier voor alle standhouders en foodtrucks tijdens het event.

Logo

MHT Internationaal: 29 juni t/m 1 juli 2023

Van 29 juni tot en met 1 juli 2023 worden tijdens de internationale eventing wedstrijden van Maarsbergen Horse Trials maar liefst 7 rubrieken georganiseerd: een korte 1* t/m 4* wedstrijd, een lange 2* & 3* wedstrijd en de finale van de 4- en 5-jarigen competitie. Zodra er meer informatie bekend is, wordt dit hier gepubliceerd. Volg ondertussen onze socialmediakanalen (Facebook & Instagram), zodat je niks mist!

Programma MHT Internationaal
Logo

NK Eventing Junioren & Young Riders

Extra speciaal is dat tijdens de internationale wedstrijd (29 juni t/m 1 juli) ook de Nederlandse Kampioenschappen Eventing voor Junioren en Young Riders worden verreden. Landgoed Maarsbergen is daarmee opnieuw een prachtig decor voor een eventing kampioenschap. In een vernieuwd parcours worden een aantal unieke plekken van het landgoed worden verwerkt, wat garant staat voor een week met sensationele paardensport.

Persbericht MHT 2023
Logo

Inschrijven

Dit jaar maken wij gebruik van een inschrijfformulier dat je moet invullen (extra naast jouw inschrijving bij de KNHS/nationale bond). Je wordt automatisch doorgelinkt naar de betaling als je het formulier hebt ingevuld. Inschrijvingen zonder betaling worden niet geaccepteerd.

Inschrijving met stal
Logo