Deelnemers internationaal

De internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials is inmiddels een bekend begrip in de internationale paardensport. Jaarlijks verwachten wij zo’n 200 deelnemers uit 20 Europese landen te verwelkomen. Het prachtige eventterrein van Landgoed Maarsbergen, de uitdagende cross-country ontworpen door course designer Eric Winter en de gezellige ambiance bieden de deelnemers een aangename wedstrijdervaring.

Logo

MHT Internationaal: 1 t/m 4 juli 2021

De internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials vindt dit jaar plaats van 1 t/m 4 juli.

Binnenkort publiceren wij meer informatie op deze pagina. Volg ondertussen onze socialmediakanalen, zodat je niks mist!

Logo

Riders info

Op deze pagina publiceren wij alle belangrijke informatie voor de deelnemers aan de internationale wedstrijd. Hier vind je alles over je inschrijving, het programma, het eventterrein en de ruiter evenementen tijdens het wedstrijdweekend.

FEI APPROVED SCHEDULE

Download het vraagprogramma van Maarsbergen Horse Trials.

Startlijsten & Resultaten

Voorgaande jaren werden de startlijsten en resultaten bijgehouden in Equipe. De startlijsten voor dit jaar zijn nog niet gepubliceerd.

Catering & facilities

Tijdens het wedstrijd weekend organiseren we een aantal diners en een ruiterfeest. Ook bieden we facilities zoals de camping, toiletten, douches e.d. Meer informatie volgt wanneer deze beschikbaar is.

Logo

Corona maatregelen

Alles gaat anders dan anders. Nog steeds worden wij met z’n allen geconfronteerd met een serieuze bedreiging voor onze gezondheid: het coronavirus. Alle ontwikkelingen en maatregelen tegen de verspreiding van dit virus volgen elkaar snel op en raken iedereen in onze samenleving. Op dit moment starten wij met de organisatie van MHT Internationaal, zodat wij deelnemers een goed georganiseerde wedstrijd kunnen bieden. Daarbij volgen wij de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus intensief en zullen eventueel aanpassen wat in actuele situaties nodig is. Tevens is ons corona protocol nog steeds in werking. Wij zullen iedereen op de hoogte houden via deze websitepagina en onze socialmediakanalen.

Corona protocol
Logo