Deelnemers internationaal

De internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials is inmiddels een bekend begrip in de internationale paardensport. Jaarlijks verwachten wij zo’n 200 deelnemers uit 20 Europese landen te verwelkomen. Het prachtige eventterrein van Landgoed Maarsbergen, de uitdagende cross-country ontworpen door course designer Eric Winter en de gezellige ambiance bieden de deelnemers een aangename wedstrijdervaring.

Logo

Riders info

Op deze pagina publiceren wij alle belangrijke informatie voor de deelnemers aan de internationale wedstrijd. Hier vind je alles over je inschrijving, het programma, het eventterrein en de ruiter evenementen tijdens het wedstrijdweekend.

Logo
Logo

Inschrijven

Inschrijving met stal
Logo

Startlijsten & Resultaten

Startlijsten en resultaten worden bijgehouden in Equipe.

Aankomst

Je kan alleen aankomen tijdens de aankomstmomenten. Zodra deze bekend zijn, wordt de informatie hier gepubliceerd.

Belangrijke mededelingen

  • Paarden die starten in de 4* rubriek moeten de gehele wedstrijd aanwezig blijven en mogen niet naar huis tot het einde van de wedstrijd.
  • Het is verplicht om de paarden die wel blijven overnachten in de stallen te zetten die beschikbaar zijn op het terrein.
  • Honden zijn niet toegestaan op het stallen terrein en het ruiterdorp/camping. In dit filmpje zie je waarom.
  • We krijgen veel verzoeken voor de starts in de dressuur op een bepaalde dag en/of tijd. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar helaas lukt dat niet altijd. Maarsbergen Horse Trials is een internationaal event van donderdag t/m zaterdag.
  • Als je een factuur nodig hebt van je deelname, graag mailen naar: international@maarsbergenhorsetrials.nl, zodat wij de factuur in orde kunnen maken voor het einde van de wedstrijd.

Catering & facilities

Van donderdag t/m zaterdag zijn er verschillende eetgelegenheden op het wedstrijdterrein. Verder organiseren we tijdens het wedstrijd weekend een aantal borrels en een ruiterfeest. Voor meer informatie kan je terecht bij het secretariaat. Ook bieden we facilities zoals de camping, toiletten, douches e.d. Ook zijn er een aantal stands aanwezig met ruiter- en paardensport artikelen. Klik hier voor alle standhouders en foodtrucks tijdens het event.

Logo

MHT Internationaal: 29 juni t/m 1 juli 2023

Van 29 juni tot en met 1 juli 2023 worden tijdens de internationale eventing wedstrijden van Maarsbergen Horse Trials maar liefst 7 rubrieken georganiseerd: een korte 1* t/m 4* wedstrijd, een lange 2* & 3* wedstrijd en de finale van de 4- en 5-jarigen competitie. Zodra er meer informatie bekend is, wordt dit hier gepubliceerd. Volg ondertussen onze socialmediakanalen (Facebook & Instagram), zodat je niks mist!

Programma MHT Internationaal
Logo

NK Eventing Junioren & Young Riders

Extra speciaal is dat tijdens de internationale wedstrijd (29 juni t/m 1 juli) ook de Nederlandse Kampioenschappen Eventing voor Junioren en Young Riders worden verreden. Landgoed Maarsbergen is daarmee opnieuw een prachtig decor voor een eventing kampioenschap. In een vernieuwd parcours worden een aantal unieke plekken van het landgoed worden verwerkt, wat garant staat voor een week met sensationele paardensport.

Persbericht MHT 2023
Logo