Programma MHT Internationaal

De internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials is inmiddels een bekend begrip in de internationale paardensport. Jaarlijks verwachten wij zo’n 200 deelnemers uit 20 Europese landen te verwelkomen. Het prachtige eventterrein van Landgoed Maarsbergen, de uitdagende cross-country ontworpen door course designer Eric Winter en de gezellige ambiance bieden de deelnemers een aangename wedstrijdervaring.

Logo

Programma MHT Internationaal 2023

Van 29 juni tot en met 1 juli 2023 worden tijdens de internationale eventing wedstrijden van Maarsbergen Horse Trials maar liefst 7 rubrieken georganiseerd: een korte 1* t/m 4* wedstrijd, een lange 2* & 3* wedstrijd en de finale van de 4- en 5-jarigen competitie. Extra speciaal is dat tijdens de internationale wedstrijd ook de Nederlandse Kampioenschappen Eventing voor Junioren en Young Riders worden verreden. Landgoed Maarsbergen is daarmee opnieuw een prachtig decor voor een eventing kampioenschap. In een vernieuwd parcours worden een aantal unieke plekken van het landgoed worden verwerkt, wat garant staat voor een week met sensationele paardensport.

Zodra er meer informatie bekend is, wordt dit hier gepubliceerd. Volg ondertussen onze socialmediakanalen (Facebook & Instagram), zodat je niks mist!

*VOORLOPIG PROGRAMMA 2023*
Nederlandse Kampioenschappen Eventing voor Junioren (CCI2*-S) en Young Riders (CCI3*-S)

Donderdag 29 juni

Vrijdag 30 juni 

  • Dressuur: CCI1*- Intro, CCI2*-S, CCI3*-S en CCI4*-S.
  • Springen: CCI1*- Intro, CCI2*-S, CCI3*-S en CCI4*-S.
  • Cross: CCI2*-L en CCI3*-L.

Zaterdag 1 juli

  • Springen: CCI2*-L en CCI3*-L.
  • Cross: CCI1*- Intro, CCI2*-S, CCI3*-S en CCI4*-S.

Informatie voor deelnemers
Logo

Resultaten MHT Internationaal

Hier vind je alle resultaten van voorgaande edities (vanaf 2017) van de internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials.

Winnaars
Logo