Programma MHT Internationaal

De internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials is inmiddels een bekend begrip in de internationale paardensport. Jaarlijks verwachten wij zo’n 200 deelnemers uit 20 Europese landen te verwelkomen. Het prachtige eventterrein van Landgoed Maarsbergen, de uitdagende cross-country ontworpen door course designer Eric Winter en de gezellige ambiance bieden de deelnemers een aangename wedstrijdervaring.

Logo

FEI approved schedule

Nog niet beschikbaar voor 2024.

Logo

Programma MHT Internationaal 2024

Van 6 t/m 8 juni 2024 worden tijdens de internationale eventing wedstrijden van Maarsbergen Horse Trials maar liefst 6 rubrieken georganiseerd: een korte 1* t/m 4* wedstrijd en een lange 2* & 3* wedstrijd. Extra speciaal is dat tijdens de internationale wedstrijd ook de Nederlandse Kampioenschappen Eventing voor Junioren en Young Riders worden verreden. Landgoed Maarsbergen is daarmee opnieuw een prachtig decor voor een eventing kampioenschap. In een vernieuwd parcours worden een aantal unieke plekken van het landgoed worden verwerkt, wat garant staat voor een week met sensationele paardensport.

Volg ook onze socialmediakanalen (Facebook & Instagram), zodat je niks mist! Je kan ook kijken op de deelnemers pagina of op de bezoekers pagina voor meer informatie. De startlijsten en resultaten vind je op Equipe.

Equipe

Hieronder vind je het progamma van 2023. Het gedetailleerde programma voor 2024 is nog niet bekend.

Logo

Woensdag 28 juni

Op woensdag 28 juni komen de deelnemers en de officials aan op Maarsbergen Horse Trials. Alles wordt deze dag in gereedheid gebracht om op donderdag van start te kunnen gaan met de wedstrijd.

Op woensdag 28 juni is Maarsbergen Horse Trials niet open voor bezoekers.

Logo

Donderdag 29 juni

Donderdag 29 juni staat in het teken van het onderdeel dressuur wat wordt verreden op het Meerveld. Verder is in de Oranjerie Arena de finale van de Dutch Eventing Young Horse Trials, de aanlegtest voor 4- en 5-jarige eventingpaarden.

Op donderdag 29 juni is Maarsbergen Horse Trials  open voor bezoekers van 10.00 uur – 18.00 uur (vrije toegang).

Tijdschema donderdag 29 juni
Logo

Vrijdag 30 juni

Vrijdag 30 juni gebeurt er een heleboel tijdens Maarsbergen Horse Trials. De laatste dressuurproeven worden gereden op het Meerveld. In de Show Jumping Arena voor het kasteel wordt het klassieke springparcours gereden voor de korte 4*, 3* en 1* rubrieken. De lange rubrieken rijden vandaag hun cross country, net als de korte 4* en 1* Intro rubrieken. Aan het einde van de dag vindt de prijsuitreiking van de 4* en de 1* Intro rubriek plaats.

Het stropdorp is tevens de gehele dag geopend.

Op vrijdag 30 juni is Maarsbergen Horse Trials  open voor bezoekers van 10.00 uur – 18.00 uur (vrije toegang, betaald parkeren).

Tijdschema vrijdag 30 juni
Logo

Zaterdag 1 juli

Zaterdag 1 juli is de laatste dag van Maarsbergen Horse Trials. De korte 2* en 3* rubrieken rijden vandaag hun cross parcours. De korte 2* en de lange rubrieken zullen vandaag het klassieke springparcours rijden in de Show Jumping Arena voor het kasteel. Als een rubriek is afgelopen, vindt daarna de prijsuitreiking plaats in de Show Jumping Arena voor het kasteel.

Het stropdorp is tevens de gehele dag geopend.

Op zaterdag 1 juli is Maarsbergen Horse Trials  open voor bezoekers van 10.00 uur – 18.00 uur (vrije toegang, betaald parkeren).

Tijdschema zaterdag 1 juli
Logo

Resultaten MHT Internationaal

Hier vind je alle resultaten van voorgaande edities (vanaf 2017) van de internationale wedstrijd van Maarsbergen Horse Trials.

Winnaars
Logo